A jövő héten temetjük:

Özv. Zsoldos Károlyné sz. Csontos Borbála, élt 89 évet.
Temetése: szeptember 15. 1400, É-i temető régi ravatalozó

Egyéb hirdetések:
Egyházmegyei Református Pedagógusok Találkozónak adott helyet gyülekezetünk pénteken, amelyen több, mint 300 fő vett részt –köszönet a gyülekezet és a Presbitérium befogadó szeretetéért.

A 2014-ben konfirmáltaknak biciklitúrát szervezünk 2014.09.20-ra, jövő hét szombatra, őket személyes tájékoztatjuk.

Szeretettel hirdetjük, hogy egyházmegyei csendes- pihenő hét lesz Berekfürdőn október 13.-17. között. 15.000.-Ft, 5.000.-Ft előleg befizetésével lehet jelentkezni. Bővebb felvilágosítás a Hirdetőn, Honlapon és jelentkezés a lelkészi hivatalban. Jelentkezési határidő: október 1.

Megérkezett a Reformátusok Lapja, a kijáratnál elvihető.

Elkezdtük a konfirmációs felkészítés megszervezését. Presbitereik minden nálunk keresztelt és most 7, vagy 8. osztályt kezdett fiatalok családját elkeresik. De kérjük azok jelentkezését, akik szeretnének felkészülni a konfirmáció által az önálló egyháztagságra.

Párhuzamosan gyűjtjük a felnőtt korúak konformációs szándékát, nekik felkészítő bibliaiskolát indítunk az ősz folyamán.

Előkészítettük az induló kismamakörre szóló tervünket, erre várjuk majd a gyermeket váró kismamák, valamint a kisgyermekes anyukák visszajelzését a körültekintő szervezés miatt.

A Református Lapja egyre több alkalommal kevésnek bizonyul. 2015-től szeretnénk lehetőséget biztosítani arra, hogy névre szóló megrendeléssel érkezzen akár postacímükre, akár ide a gyülekezetbe. A szabad vásárlás lehetőség így is meghagyva, de az elkötelezett olvasóknak biztonságot adva.

Folytatódik az egyházközség Honlapjának élete, néhány alapvető fontos információval kezdtünk és folyamatosan feltöltésre, naprakészséggel tartjuk fenn. www.refnyiregyhaza.hu. a vasárnapi  hirdetések ott megtalálhatók.

A Városi Alians Közösség evangélizációt tart templomunkban szeptember 29-október 2. között, igét hirdet Itzés István ev. lelkész.

Újbori bűnbánati hét okt. 12-19. az őszi szünet előtt.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.