A jövő héten temetjük:

Teszenyi József élt 70 évet
Temetése: szeptember 22-én 13.00, Északi temető régi ravatalozó

Mizsei Béla élt 60 évet
Temetése: szeptember 26-án 10.00, Főbejárati ravatalozó

Özv. Szanyi Sándorné sz. Baksa Irén élt 88 évet
Temetése: szeptember 26-án 12.00, Főbejárati ravatalozó

Egyéb hirdetések:
Szeretettel hirdetjük, hogy egyházmegyei csendes- pihenő hét lesz Berekfürdőn október 13.-17. között. 15.000.-Ft, 5.000.-Ft előleg befizetésével lehet jelentkezni. Bővebb felvilágosítás a Hirdetőn, Honlapon és jelentkezés a lelkészi hivatalban. Jelentkezési határidő: október 1.

Elkezdtük a konfirmációs felkészítés megszervezését. Presbitereik minden nálunk keresztelt és most 7, vagy 8. osztályt kezdett fiatalok családját felkeresik. De kérjük azok jelentkezését, akik szeretnének felkészülni a konfirmáció által az önálló egyháztagságra.

Párhuzamosan gyűjtjük a felnőtt korúak konfirmációs szándékát, nekik felkészítő bibliaiskolát indítunk az ősz folyamán.

Előkészítettük az induló kismamakörre szóló tervünket, erre várjuk majd a gyermeket váró kismamák, valamint a kisgyermekes anyukák visszajelzését a körültekintő szervezés miatt.

A Református Lapja egyre több alkalommal kevésnek bizonyul. 2015-től szeretnénk lehetőséget biztosítani arra, hogy névre szóló megrendeléssel érkezzen akár postacímükre, akár ide a gyülekezetbe. A szabad vásárlás lehetőség így is meghagyva, de az elkötelezett olvasóknak biztonságot adva.

Folytatódik az egyházközség Honlapjának élete, néhány alapvető fontos információval kezdtünk és folyamatosan feltöltésre, naprakészséggel tartjuk fenn. refnyiregyhaza.hu. a vasárnapi hirdetések ott megtalálhatók.

A Városi Alians Közösség evangélizációt tart templomunkban szeptember 29. – október 2. között, igét hirdet Itzés István ev. lelkész.

Újbori bűnbánati hét okt. 12-19. az őszi szünet előtt.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.