Segítőként voltam a táborban, Marika néni csoportjában.  Reggelente 8 órakor gyülekeztünk az udvaron. Énekléssel kezdtük a napot az ott tanult énekekkel. A tábor tanítása a Szavak nélküli színes könyv volt.

Minden nap hallgattunk egy történetet az aktuális oldalról és tanultunk hozzá egy aranymondást. Ezeket ha másnap reggel felmondtuk, kaphattunk érte matricát és ráragaszthattuk a saját névre szóló nyakbaakasztós kártyánkra.
Naponta kétszer is volt játékidő. Tízórai előtt és ebéd után. Nagyon finomak voltak az ennivalók. Nekem a kedvencem a pizza volt.
Nagyon sokan voltak a gyerekek. Körülbelül 150-en. 9 csoportra voltak osztva. Minden csapatnak volt egy színe. Mi a zöldek voltunk. Minden nap készítettek egy kreatív dolgot. Például: a színes könyvet, pólóból készült táskát, katapultot, legyezőt. Majd játékos vetélkedőben vettünk részt. Csapatok csapatok ellen játszottak. Emellett még meg is mozgatták magukat a sportvetélkedőben.
Ebéd után hallgattunk egy történetet Ruthról és családjáról . Még énekeltünk egyet és jöttek a szüleink.
A hatodik napon a szülőket is szívesen vártuk , ez volt a családi nap . Bábszínházat néztünk, kreativoskodtunk, kvízjátékot játszottunk , megnéztük a héten készített képeket és végül ettünk egy finom gulyáslevest.
Én nagyon jól éreztem magam ebben a 6 napban.

Jövőre gyertek el ti is!!

Szilágyi Dórika

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.