Felnőttek konfirmációja karácsony előtt

Felnőttek konfirmációja karácsony előtt

  • december 17, 2023

Advent harmadk vasárnapján tíz felnőtt tett konfirmációs fogadalmat gyülekezetünkben. A konfirmálókat Dr. Gaál Sándor esperes a fogadalomtétel után kézrátétellel is megáldotta, Dr. Mozga Róbert főgondnok pedig a teljes befogadó gyülekezet nevében mondott köszöntést.

Felnőtt konfirmációs fogadalomtétel és keresztelés

Kicsoda Jézus? Miért jött? Mit tett? Mit vár el a követőitől? Mit jelent keresztyénnek lenni? Ilyen, és ezekhez hasonló, alapvető kérdésekről szól a gyülekezetünkben évente kétszer meghirdetett Keresztkérdések sorozat, amely során a résztvevők Márk evangéliumán keresztül ismerkedhetnek meg a keresztyén tanítás lényegével, az evangélium örömüzenetével. Ezen az őszön is végigjártuk ezt az utat egy csoportnyi érdeklődő, gondolkodó felnőtt testvérünkkel, akik elhatározásuk szerint advent harmadik vasárnapján, 2023. december 17-én tettek konfirmációs fogadalmat a 10.30-as istentiszteleten:

Aranyász Péter

Bodóné Orosz Viktória

Dobre Éva

Farkas Gergely

Szabó Attila

Szabó-Benke Laura

Szálkai-Herczku Alexandra

Szűcs Dóra

Tóth Norbert

Molnár Lajos 

Felnőtt konfirmációs fogadalomtétel és keresztelés

Örömmel fogadjuk be őket a gyülekezet úrvacsorázó, szolgáló, teljes jogú egyház- tagjai közé. A következő felnőttkonfirmációs sorozat előreláthatóan 2024. január végén indul. Jelentkezni a Lelkészi Hivatalban lehet.

Bodnár Máté
lelkipásztor



Hozzászólások

x