Így telt a gyülekezeti szilveszter

Így telt a gyülekezeti szilveszter

  • január 1, 2023

2022 utolsó napján, az óévzáró istentisztelet után együtt maradt gyülekezetünknek több mint 80 tagja, hogy az esti órákat testvéri közösségben töltsék el. A résztvevők között a legfiatalabb egy 2 éves kisfiú, a legidősebb egy 79 éves bácsi volt. 

Gyülekezeti szilveszter

Az este közös énekléssel kezdődött. Ezt követően a gyerekek elutaztak "meseországba", ahol a szervezők diafilmek segítségével foglalták le őket, amíg a felnőttek asztaltársaságonként adtak hálát az elmúlt év eseményeiért. 

Gyülekezeti szilveszter

Ezután finom vacsora következett a gyülekezet jóvoltából, amelyet a résztvevők ízletes süteményekkel tettek még teljesebbé. 

Az est hátralevő részében kicsik és nagyok együtt mérték össze tudásukat egy vetélkedő során, amely részeként templomi kvíz, gyülekezeti képes feladat és Ki mit tud? is volt. Az asztalonként összegyűjtött pontokat végül tombolajegyekre válthatták be a csapatok, és zárásként tombolasorsolás következett a gyerekek nagy örömére.

Gyülekezeti szilveszter
Gyülekezeti szilveszter
Gyülekezeti szilveszter

Jó volt az év utolsó óráiban is közösségben lenni egymással, és jó volt megtapasztalni, hogy a negyed tízes zárás után nagyon sokan közös erővel segítették a teremrendezést és a pakolást.

Reméljük, hogy ezzel az estével újabb hagyományt teremtettünk a gyülekezetben.

Minden kedves testvérünknek Istentől gazdagon megáldott, boldog új évet kívánunk!

Fényképek a gyülekezeti szilveszterről:



Hozzászólások

x