Vasárnaptól újra látogathatók az istentiszteletek

Vasárnaptól újra látogathatók az istentiszteletek

  • december 8, 2020

A Zsinati Elnöki Tanács és a Tiszántúli Református Egyházkerület döntése alapján 2020. december 13-tól újra nyilvánosak lesznek a templomi istentiszteletek a Nyíregyháza-Városi Református Templomban. 

Advent harmadik vasárnapján a korábban megszokott rendben, 8.30-kor, 10.30-kor és 17.30-kor is tartunk istentiszteletet, amelyeken a járványügyi helyzetre tekintettel orrot és szájat eltakaró maszkban lehet résztvenni. A templomtérben csak a kijelölt ülőhelyeken szabad helyet foglalni, és kérjük a bejáratnál kihelyezett kézfertőtlenítő készülék használatát.

Amennyiben valamelyik istentiszteleten a biztonsági előírásokhoz képest nagyobb létszámú gyülekezet jelenik meg, úgy a templom megtelése után érkezők a Kazettás Teremben foglalhatnak helyet. 

A gyülekezeti alkalmak online közvetítése továbbra is elérhető lesz. A hétközi alkalmaink továbbra is elmaradnak vagy online formában kerülnek megtartásra.

További templomi istentiszteleteinkről és az ünnepi rendről a hirdetésekben, a honlapunk aktualitásai között és a hamarason megjelenő Gyülekezeti Híradóban is értesítéssel leszünk.



Hozzászólások

x