"A vendégszeretetről meg ne feledkezzetek..."

  • február 25, 2019

Református fiatal felnőttek egy csoportja szervezett szeretetvendégséget a 2019. február 17-i 8.30-kor és 10.30-kor kezdődő istentiszteletek résztvevőinek. 

A  Fiatal Felnőttek Alkalma (rövidítve: FiFA) nevű bibliakört minden hónap 2. és 4. szerdáján, 17.00-tól rendezik meg a Gyülekezeti Házban. Az alkalom résztvevői jelenleg egy sorozatban Ábrahám életét tanulmányozzák. Korábban többféle szolgálatban vettek már részt, a mostani vállalkozásuk pedig szépen összecseng a Zsidókhoz írt levél intésével, amely éppen Ábrahám tettére utal vissza: "A vendégszeretetről meg ne feledkezzetek, mert ezáltal egyesek - tudtukon kívül - angyalokat vendégeltek meg."

Szeretetvendégség

A szolgáló csapat azt tervezi, hogy a jövőben rendszeres időközönként rendez majd hasonló vendégséget. A cél: helyet és időt biztosítani arra, hogy az istentisztelet résztvevői megismerjék egymást, beszélgessenek, közösséggé, valódi gyülekezetté váljanak. Ennek egyik apró lépése lehet egy-egy ilyen alkalom.

A bibliakör tagjai - akik között egyedülállók és házaspárok is vannak - a 10.30-kor kezdődő délelőtti istentiszteleten énekszolgálattal is bemutatkoztak.

Isten áldását és erejét kérjük a folytatáshoz!

A teljes galéria itt tekinthető meg:



Hozzászólások

x