Elkezdődött a konfirmációs felkészítő

Elkezdődött a konfirmációs felkészítő

  • szeptember 30, 2019

Szeptember utolsó vasárnapján kezdetét vette a 2019/20-as tanév konfirmációi felkészítő sorozata. A Nyíregyháza számos általános iskolájából és középiskolájából érkező mintegy 120 nyolcadikos diák a közös előadáson, éneklésen és játékokon túl 8 csoportban készül a 2020. májusi konfirmációs vizsgára és ünnepi istentiszteletre.

A havonta egyszer megtartandó alkalmak színes programja 14.30-kor kezdődik, és a felkészítőt mindig az esti istentisztelet zárja, amely egyben a gyülekezet szokásos 17.30-as templomi alkalma. Ide szeretettel várjuk a szülőket, családtagokat is. 

Elkezdődött a konfirmációs felkészítő

A felkészítő során a gyülekezet konfirmandusai a keresztyén hit 100 kérdésére sajátítják el a választ, közben pedig egymással közösséget alkotva készülnek a gyülekezet önálló tagjai közé csatlakozni. Mindebben a közöttük munkálkodó lelkészek, hitoktatók, presbiterek, ifjúsági tagok és természetesen a szülők lehetnek nagy segítségükre. 

A következő találkozás 2019. október 20-án vasárnap lesz.

Elkezdődött a konfirmációs felkészítő

Isten áldja a fiatalok felkészülését!Hozzászólások

x

Elhagyott lakáskulcsot találtunk!

Január 6-án, valószínűleg a 10.30-as istentiszteleten hagyott valaki a templomban egy lakáskucslot. A lelkészi hivatalban átvehető!