Konfirmáció: Több mint 200 fiatalt fogadtunk be gyülekezetünkbe

Konfirmáció: Több mint 200 fiatalt fogadtunk be gyülekezetünkbe

  • május 19, 2021

Különleges, konfirmációs vasárnapot tartottak 2021. május 16-án a Nyíregyháza-Városi Református Egyházközségben. Délelőtt és délután is két-két istentiszteleten tettek fogadalmat a tavalyi és az idei évben felkészült fiatalok, és részesültek Isten áldásában - az ősi keresztyén gyakorlat szerint.

Járványügyi helyzetre való tekintettel a templom épületében a fiatalok és családtagjaik foglaltak helyet, míg a gyülekezet többi tagja az udvaron felállított nagy sátor alatt, LEDfalas kivetítés segítségével követhette az istentiszteletet. A gyülekezettől ajándékba kapott Bibliák és emléklapok átadása is rendhagyó módon, a padokra való kihelyezéssel történt. 

Hálásak vagyunk Istennek a népes csapatért, akikkel gyülekezetünk úrvacsorázó közössége tovább erősödött. Jó reménységgel szervezzük a jövő évi konfirmandus csoportot azokból, akik szeptemberben kezdik meg az általános iskola 8. osztályát.

A négy istentiszteleten közös csoportkép helyett ezúttal családi fotók készültek, amelyek a konfirmáció további képeivel együtt megtekinthetők itt:

További programok konfirmandusoknak: 

  • Első úrvacsora: május 23-24 (pünkösd)
  • Konfirmandus "wellness" kirándulás 8. osztályosoknak: június 7-8. (Beregdaróc)
  • Csillagpont ifjúsági találkozó: július 27-31. (Debrecen)
  • Egyházmegyei Ifjúsági Tábor: augusztus 1-6. (Hercegkút)

A 8.30-as istentisztelet videófelvétele:

A 10.30-as istentisztelet videófelvétele:

A 14.30-as istentisztelet videófelvétele:

A 16.30-as istentisztelet videófelvétele:

 



Hozzászólások

x