Újra online közvetítés

Újra online közvetítés

  • november 11, 2020

A tavaszi időszakhoz hasonlóan 2020. november 11-től a Nyíregyháza-Városi Református Egyházközség lelki alkalmai is az online térben lesznek csak elérhetők.

Erre az intézkedésre azért van szükség, mert a kormányzati intézkedések és egyházunk zsinati elnökségének közleménye szerint, a koronavírus járvány terjedésének lassítása érdekében csökkentenünk kell a személyes találkozások számát. Az egész országban szünetelnek a rendezvények, gyülekezéssel járó alkalmak.

Felhívjuk a kedves testvéreink figyelmét gyülekezetünk Youtube-csatornájára, amely ebben a nehéz időszakban is folyamatosan fogja közvetíteni a vasárnapi istentiszteletet, a hétköznap reggeli áhítatokat.

Kérjük a fiatalabb testvéreket, adjanak segítséget idősebb gyülekezeti tagjainknak ahhoz, hogy ilyen módon be tudjanak kapcsolódni közösségünk lelki életébe!

Kérjük mindazokat, akik szeretnék anyagilag is támogatni az online időszak alatt egyházközségünket, hogy felajánlásaikat utalással küldjék el a gyülekezet bankszámlájára.

A Hivatal - elsősorban a temetési bejelentések miatt - a megszokott módon nyitva áll, a biztonsági előírások betartásával.

A kisebb csoportos alkalmakat (fiatal felnőttek, ifjúság, konfirmációs felkészítő) lehetőség szerint online videókapcsolattal tartjuk meg. Erről folyamatosan értesítjük az érintetteket.

Kérjük testvéreinket, imádkozzunk továbbra is a vírushelyzet enyhüléséért, a betegekért és a gyászolókért!



Hozzászólások

x