„Krisztus győztesekké tett minket...” - Ifjúsági sportnap a templom mellett

„Krisztus győztesekké tett minket...” - Ifjúsági sportnap a templom mellett

  • augusztus 10, 2018

A lelkipásztorok facebook-eseménnyel és messenger-üzenetekkel hívogatták a sportolni vágyó középiskolás és egyetemista korú református fiatalokat a Nyíregyháza-Városi Református Egyházközség I. Sport- és Játéknapjára, amely 2018. augusztus 10-én, 35 fiatal részvételével zajlott le. A Kazettás Teremben tartott nyitó áhítaton László Dávid, közösségünk új segédlelkésze hirdetett igét. Pál apostolt idézte: „Én tehát úgy futok, mint aki előtt nem bizonytalan a cél, úgy öklözök, mint aki nem a levegőbe vág...” (1Kor 9,26) Az alkalmon új ifjúsági éneket is tanultak a résztvevők: „Krisztus győztesekké tett minket” címmel.

Ifjúsági Sportnap

Ezután a csapatok beosztása következett. A kispályás labdarúgásban 3+1, a kispályás kosárlabdában 3 fős csapatok alakításánál az egyetlen szabály az volt, hogy minden csapatban lennie kell egy lánynak is, így esélyt adva a közös játékra. Végül a hatcsapatos focitornát a Szilágyi Dóra - Nagy Balázs - Román Máté - Marosi Darrel összeállítású együttes nyerte.

Ifjúsági Sportnap

Az energia utánpótlásáról a gyülekezet által felajánlott pizzák gondoskodtak. Az ifjúsági csoportok ezután még nyár végén fognak így közösen találkozni, majd szeptemberben újraindulnak a rendszeres, pénteki alkalmak! Köszönet a szervezőknek, dicsőség Istennek, aki „győztesekké tett minket”!

A teljes fényképgaléria megtekinthető itt:



Hozzászólások

x