Szigetvári Balázs

Szigetvári Balázs

  • presbiter

Bemutatkozás

Szigetvári Balázs Árpád vagyok, 1978-ban születtem Miskolcon.

Tanulmányaimat szülővárosomban végeztem, az általános iskola elvégzése után a Baross Gábor Közlekedési és Postaforgalmi Szakközép Iskolában szereztem gépjárműüzemi technikusi végzettséget.

Vállalkozóként dolgozok, textilnyomtatással és dekorációval foglalkozok.

2005-ben alapítottam családot, feleségem dr. Kozma Ildikó jogász, gyülekezetünk kántora.

Három gyermekkel ajándékozott meg bennünket az Úristen. Legidősebb gyermekünk Iván 9 éves, a Jókai Mór Református Általános Iskola tanulója. Eszter lányunk 3 éves, ez év szeptemberében kezdett óvodába járni. Legkisebb gyermekünk Zita a múlt hónapban töltötte be az első életévét. Feleségemmel naponként hálát adunk az Úrnak, hogy mi az Ő teremtő munkájának eszközei, szülők lehetünk.

Kisgyermekként ismertem meg Istent, nagymamám hitelesen elém élt keresztény életén keresztül.

2005-től vagyok aktív tagja a nyíregyházi gyülekezetnek, amióta feleségem megkezdte kántori szolgálatát ezen a helyen. Hét éven keresztül végeztem az épületgondnoki feladatokat, jelenleg Istent presbiterként szolgálom tovább, és ezt a jövőben is szeretném hűséggel folytatni.

„Az Úr az én pásztorom nem szűkölködöm, füves legelőkön nyugtat engem…” Vallom ennek az igének igazságát az én életemre nézve is. Jézus vezetését, terelgetését, pásztorként való gondoskodását naponként megtapasztalom. Életem hátralévő részére is azt kérem az ének szavaival, hogy vezessen engem továbbra is utain, s Ő maga legyen az út, mert számomra az út, az igazság és az élet Krisztus.

x